© 2023 by Website coming soon. Proudly created with Wix.com

Share Your Closet: Wat zijn de voordelen van het lenen en uitlenen van kleren?

 

De kledingindustrie blijft continue groeien. Mensen hebben ook steeds meer kleding, echter dragen ze elk kleding stuk minder frequent. Dat gebeurt terwijl er aanzienlijk veel grondstoffen en arbeid ingestoken wordt. Het is nu hard nodig om kleding meer te gaan gebruiken om de wereld van deze zware druk te verlossen. Jij kan door aangepast gedrag de natuur redden.

Bovendien kan je ook mensen redden. Er zijn veel mensen die in levensgevaarlijke fabrieken werken. Zodat de Zara om de paar weken een nieuw assortiment kan hebben. Dit moet stoppen!

 

De SYC-manier

Jij kan deze wereld redden, samen met Share Your Closet (SYC). Laten wij even gaan kijken naar wat Share Your Closet doet.

 

SYC is een platform waarop je gemakkelijker aan vrienden of vriendinnen je kleding kan uitlenen en waarmee jij het ook makkelijker van hun kunt lenen. Het is simpel gezegd een online kledingkast. Deze app is bedacht om ervoor te zorgen dat jouw kleding vaker gedragen wordt. Zo haal je meer uit je eigen kleding en dat van anderen. Op deze manier beginnen we meteen met het redden van de wereld. Bovendien bespaar jij een hoop geld.

 

 

 

De voordelen

Het minder snel hoeven kopen van nieuwe kleding omdat je een grotere keuze hebt zal een positieve impact hebben op de eerder benoemde problemen. Er hoeven minder kledingstukken gekocht te worden. Hierdoor zullen er minder kledingstukken gemaakt worden. Dit betekent dat de medewerkers in de fabrieken minder werklast zullen krijgen. Daarnaast zijn er ook minder grondstoffen nodig. Minder shirtjes betekent dat er minder katoen geplukt moet worden. Er is ook vee minder water of bedrukking nodig. Op deze manier kunnen wij onze wereld op allerlei verschillende vlakken samen weer een stukje mooier maken.

 

Download nu de gratis app in de App Store om mee te helpen! Voor meer informatie kijk op onze website www.syc.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now